6972267368, 6907034173 Μόδι, Θεσσαλονίκη
 
 
 
ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΙΑΡΗ
Καλλωπιστικά Φυτώρια Μόδι Μακεδονία


Η επιχείρησή μας “ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΙΑΡΗ” η οποία βρίσκεται στην Μακεδονία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μόδι, δραστηριοποιείται από το 2004 με την παραγωγή και το εμπόριο καλλωπιστικών φυτωρίων, παρέχοντας ποιοτικά φυτώρια σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, συνολικής έκτασης 50 στρέμματα, καθημερινά με αγάπη και μεράκι, πολλαπλασιάζουμε και καλλιεργούμε μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών φυτών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του επαγγελματία κηποτέχνη, αλλά και του ερασιτέχνη που θέλει να ομορφύνει και να βελτιώσει τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του ή της εργασίες του.
 
 
 
 
 
 

Πιο συγκεκριμένα στο φυτώριο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλλωπιστικούς θάμνους και δέντρα, καθώς και ανθόφυτα, εδαφοκαλυπτικά, αναρριχώμενα και φυτά εσωτερικού χώρου. 
 
 
 
 
 
 
 
Με γνώμονα την παροχή ποιοτικών φυτών

φυτοϋγειονομικά άριστων δένδρων και την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στο φυτώριο μας, εργάζεται καθημερινά το έμπειρο προσωπικό μας και σας παρέχει άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Τα φυτώριά μας αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα, ενώ πραγματοποιούμε και εξαγωγές σε γειτονικές χώρες και σε όλη την Ευρώπη.
 
 
Στόχος της επιχείρησής μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να συμβαδίζουμε με τις απαιτήσεις των πελατών μας, ενώ προτεραιότητά μας είναι η κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια μας τιμά και μας δίνει το κίνητρο ώστε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα φυτώριά μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα φυτώριά μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.